• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

Laat je inspireren tijdens dit seminar, ontdek en bespreek nieuwe mogelijkheden, nieuwe tendensen, ontdek de verschillen en gelijkenissen, informeer je over de mogelijkheden van sensoren, capteren van gegevens op een genormaliseerde manier, data science, koppelingen naar de cloud, gebruiken van tablets en management rapportering op basis van intelligente monitoring. Tijdens de inspiratieseminars geeft 3IF de mogelijkheid om ideeën te bespreken, dieper in te gaan om sommige uitdagingen en mogelijkheden. Het 3IF team begeleidt de medewerkers in hun exploratie en adviseert tot volgende transformatiestappen. Tijdens de inspiratieseminars worden verschillende gastsprekers gevraagd om hun ervaringen te delen.

Gastspreker: Van data naar kennis naar actie: OPC UA communicatie-protocol als basis voor een moderne bedrijfsvoeringwim tindemans

Wim Tindemans, Control & Protection - OPC UA

Wat is OPC UA? Waarom kan OPC UA de kosten drukken in een organisatie? Waar lopen organisatie vandaag tegenaan, en hoe kunnen zij deze problematieken in de toekomst aanpakken. Als je data wenst om te zetten naar kennis, zal je te maken hebben nieuwe uitdagingen. Kortom, OPC UA is meer dan alleen maar een protocoll, het is de basis voor een moderne bedrijfsvoering.


Inspiratieseminar industrial internet, industry 4.0, industrial IoT en aanverwanten
Dinsdag 15 september 2015 van 13.30 tot 17.00, Leuven - Kasteelpark 10 - 3001 Heverlee
Deelname aan het event is kosteloos bij registratie vooraf, via de eventbrite pagina