• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

Registration required

You must register and log in before you can see the documents in this section.

Je moet geregistreerd en aangemeld zien voordat je de documenten in deze sectie kan zien.

pdf 3 3IF IOT workshop Aptus Frederik Vannieuwenborg 20161006

By In Internet of Things 7 downloads

Download (pdf, 20.49 MB)

3_3IF_IOT_workshop_Aptus_Frederik_Vannieuwenborg_20161006.pdf

presentatie van door Frederik Vannieuwenborg van Aptus (Cronos Groep), met perspectief over komen tot industriële toepassingen van IoT, vertrekkende vanuit verschillende technische mogelijkheden van kits, uitdagingen van connectiviteit, design en schalen. 

Uitstekend overzicht van enkele van de belangrijkste ontwikkelbases, componenten zoals Raspberry, Netduino / Arduino, Libelium en anderen komen aan bod. 

Loranet, Sigfox, Zigbee en andere draadloze vormen van connectiviteit. 

Perspectief van concept tot deployment in een industriële setting.

 

 

Privacy Disclaimer

Als u de online kennisbank en 3IF.be website van LSEC vzw gebruikt, verzamelen wij persoonlijke data die u doorgeeft via de website en gebruiken we deze voor verdere analyse van de interesses en voor verdere contactname en marketing doeleinden door LSEC vzw, Sirris vzw en 3IF.be.

We gebruiken mogelijk ook Cookies en andere tracking-mogelijkheden. Dezelfde technologieën gebruiken we voor Marketing (inclusief Customer Relationship Management (CRM) databases, Gerichte E-mail & Combineren en analyseren persoonlijke data) om mensen een gepersonaliseerde online ervaring te bieden, om relevante informatie over het ondersteunen van de digitale transformatie en kansen bij Industrial Internet, Industrie 4.0 te versturen en om de effectiviteit van onze activiteiten en bronnen te analyseren.

Meer informatie over hoe uw persoonsgegevens gebruikt zullen worden door LSEC vzw of Sirris vzw tijdens het begeleidingsproces kan worden opgevraagd. U kan ook ten allen tijde uw gegevens laten wijzigen, of laten verwijderen uit de gegevensbank. Daarvoor neemt u best contact op met de coördinator op privacy at 3If.be.