Bent u klaar voor de nieuwe industriële revolutie? Is uw bedrijf in staat om een transformatieproces door te maken? Voor een productiebedrijf is het niet moeilijk om overweldigd te worden met de mogelijkheden die het industrieel internet of things (IIoT)u te bieden heeft. Vooral voor middelgrote ondernemingen is de realiteit niet altijd zo eenvoudig. Het hoeft zeker niet met een big bang. Bedrijven moeten zich vooral verzekeren van de juiste reden en ook de organisatie uitrusten dat bijvoorbeel een kosten reductie gepaard blijft gaan met een productverbetering. 

Bedrijven zullen vooral moeten werken naar bereikbare resultaten, in verschillende fasen. Om die begeleiding te faciliteren werkt 3IF aan een evaluatiemodel, om bedrijven te helpen hun eigen objectieven te stellen en af te wegen tegenover de mogelijkheden van Industrial Internet. Nochtans blijft dit ook maar een richtlijn. Revoluties zijn af en toe nodig om een en markt in beweging te brengen en een nieuwe adoptiegolf te ontwikkeln. Maar veelal moet er wel voldoende maturiteit zijn op management niveau en op operations, en veel geduld en ondersteuning bij ICT. Met het 3IFonline evaluatiemechanisme, zullen we kunnen bepalen of the relevantie, mogelijkheden en beperkingen van Industrial Internet en Industry 4.0 toepasbaar zijn. 

Bent u al in de voorbereiding van een project, wenst u meer ondersteuning, diepte-analyse en impact assessment, dan zal 3IF u kunnen ondersteunen bij uw ontwikkelingen. 
De evaluatietool zal uiteindelijk kunnen ondersteunen bij het zoeken naar mogelijke oplossingen. 

 

(Source ; GE Automation.com)

 

Contacteer ondersteuning at 3if.eu

 

 

 

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter