×

Fout

ReCAPTCHA plugin benodigd een site sleutel die ingesteld moet worden in de parameters. Neem contact op met de websitebeheerder.
The parameter "roksprocket.layouts..service" must be defined.
  • icon industriële automatisatie
  • icon industriële automatisatie
image
image
Gebruikersregistratie
(optioneel)
Annuleren

Privacy Disclaimer

Als u de website van 3IF gebruikt, verzamelen wij persoonlijke data die u doorgeeft via de website en gebruiken we deze voor verdere analyse van de interesses en voor verdere contactname en marketing doeleinden door 3IF.be en haar partners. Voor de online kennisbank van 3IF vragen we u expliciet uw contactgegevens opdat we u geselecteerde en relevante bijkomende informatie zouden kunnen bezorgen door 3IF, op basis van onze eigen selectie. Dit met het oog van ons maatschappelijk doel om bedrijven te informeren over de zin en het nut van industrie 4.0, industrial IoT en digitale transformatie voor productiebedrijven. In onze Privacy Notice die opgesteld staat in het Engels kan u ons beleid inzake persoonsgegevens en het beleid inzake raadplegen. Voor meer informatie kan u zich richten naar dpoffice at 3if.be. 

Voor meer informatie over ons Persoonsgegevensbeleid en bescherming van uw privacy verwijzen we u naar onze Privacy Notice en Data Protection Policy

We gebruiken ook Cookies en andere tracking-mogelijkheden. Dezelfde technologieën gebruiken we voor Marketing (inclusief Customer Relationship Management (CRM) databases, Gerichte E-mail & Combineren en analyseren persoonlijke data) om mensen een gepersonaliseerde online ervaring te bieden, om relevante informatie over het ondersteunen van de digitale transformatie en kansen bij Industrial Internet, Industrie 4.0 te versturen en om de effectiviteit van onze activiteiten en bronnen te analyseren.

3IF is een project van LSEC vzw en alle rechten voortvloeiend uit 3IF worden beheerd door LSEC vzw.