• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

Registration required

You must register and log in before you can see the documents in this section.

Je moet geregistreerd en aangemeld zien voordat je de documenten in deze sectie kan zien.

Aan het laden...

pdf 3IF Inspiratiesemlinar - Roadshow - TrendMiner - Gaining Operational Intelligence - Analytics for Industrie 4.0

Door 6 downloads

Downloaden (pdf, 6.35 MB)

3_Trendminder_Jeroen_De_Wolf_Gaining_Operational_Intel_20170418.pdf

Trendminer presenteert de achtergrond van analyse mogelijkheden en wat er vandaag kan op basis van verzamelde industriële gegevens van productie-omgevingen. 

Op basis van historische gegevens kan geleerd worden op welke manier verschillende incidenten die zich voordeden bijvoorbeeld kunnen voorspeld worden. Dat kan worden gebruikt om eenvoudiger aan te geven welke incidenten zich kunnen voordoen door een samenloop van omstandigheden, maar eveneens ondersteuning bieden bij mogelijke incidenten die zich voordoen om op die manier sneller tot een oplossing te komen. In operationele omgevingen kan tijdswinst en productiewinst ontstaan door minder downtme, maar eveneens een verbetering van de operationele efficiency en een oplossing bieden op een gedeeltelijke vergrijzing van de menselijke ondersteuning bij de productieprocessen..

Het systeem wordt vandaag gebruikt in verschillende operationale omgevingen en ondersteunt productiebedrijven. 

Dit geeft aan op welke manier gegevens die verzameld worden uit productie-omgevingen kunnen worden ingeschakeld door geavanceerde analyses.

De presentatie werd gegeven in het kader van de 3IF roadshow en inspiratieseminar op 18 april 2017, bij VOKA Vlaams Brabant. 

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter