• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

Registration required

You must register and log in before you can see the documents in this section.

Je moet geregistreerd en aangemeld zien voordat je de documenten in deze sectie kan zien.

Aan het laden...

pdf Digital Transformation for Manufacturing Industries: Where Do Real Opportunities Lie & How to Transform?

Door 15 downloads

Downloaden (pdf, 2.60 MB)

6_ADLittle_Oliver_Krause_Digital-in-Manufacturing _3IFConference_20160525.pdf

Digitale transformatie is meer dan het gebruiken van technologie, die vooral geëvolueerd is de laatste jaren. De revolutie zit eerder in het feit dat de transformatie veelal plaatsvindt op verschillende niveaus in de organisatie, zowel aan de top als op de productievloer. Processen en mensen moeten zich aanpassen, bedrijfsmodellen worden herzien, de aanvoerketen (suppply chain) wordt gewijzigd om een meer klantgeoriënteerde aanpak mogelijk te maken. Evoluties gaan verder dan the smart product en de connected factory, eerder naar een platform business, met verschillende diensten geconnecteerd in een langere diensten waardeketen, met een verhoogde efficiëntie. 

In dit overzicht brengt AD Little als een van de belangrijkste strategische adviesbedrijven voor productie-omgevingen een uniek zicht op ontwikkelingen. Een belangrijk moment is de evaluatie op p9, waarbij de analyse werd gemaakt voor bedrijven die sneller Industrial Internet opnemen, de kans zien om hun EBIT te verdubbelen binnen de 10 jaar, tegenover hun volgers. 

In dit document zitten verschillende componenten die de economische draagkracht illustreren van de zin van de digitale transformatie.

De uiteenzetting werd gegeven tijdens de 3IF conferentie 2016 door Oliver Krause van AD Little in Berlijn.

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter