• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

Registration required

You must register and log in before you can see the documents in this section.

Je moet geregistreerd en aangemeld zien voordat je de documenten in deze sectie kan zien.

pdf The IoT in Manufacturing

Door In Internet of Things 10 downloads

Downloaden (pdf, 1.37 MB)

BI_BusinessIntelligence_IoTInManufacturingReport_201602.pdf

In dit uitstekend rapport en overzicht van de mogelijkheden, geeft analyst John Greenough, Senior Research Analyst van Business Intelligence een overzichtelijk inzicht in de reden waarom IoT voor manufacturen van belang is voor zowel productiebedrijven als bedrijven die ontwikkelingen doen voor IoT. 

Getiteld "MARKET POTENTIAL AND TOP USE CASES FOR A SECTOR THAT’S LEADING IOT ADOPTION", documenteert hij er in de eerste plaats een zicht op de ontwikkelingen van productie, en hoe die zich verhouden tot IoT. 
Op  basis van een studie van PwC zou de meerderheid van executives in 2014 al slimme sensoren geïnstalleerd hebben of voorzien hebben tegen 2017. Een recentere studie reduceerde die positieve inschatting tot 11% van de ondervraagde 350 productiebedrijven, maar gaf wel aan dat meer dan 55% van die bedrijven een duidelijke strategie hadden om IoT te installeren.

Belangrijkste geanalyseerde use cases, blijken Predictive Analytics, en Smart Factories te zijn, afhankelijk van welk deel van de wereld (respectievelijk US en EU). 

Vervolgens worden de use cases verder gedetailleerd. 

 

 

 

 

 

 

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter