• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image


Project- uitvoerders:

3IF3

LSEC - Leaders In Security, project coordinator

LSEC is een Europese vereniging zonder winstoogmerk, gevestigd in Vlaanderen. De organisatie is gericht op de transitie van organisaties naar het gebruik van internet technology voor veilige bedrijfsdoeleinden. De organisatie bestaat al meer dan 14 jaar, en heeft een achtergrond in productiebedrijven sinds meer dan zeven jaar. LSEC bouwde een reeks van transformatie workshops om bedrijven te gidsen en ondersteunen bij hun evolutie van traditionele productie-omgevingen naar geconnecteerde platformen op basis van internettechnologie. LSEC ondersteunt de Informatie- en Communicatie Technologie industrie met advies, though leadership, ideeën en strategieën over uitdagingen gerelateerd aan de uitdagingen van veranderingen in traditionele manufacturen. De organisatie gids bedrijven naar opportuniteiten voor verdere innovatie. 

Sirris, project partner en industrie specialist

Sirris is de sectorvertegenwoordiger van de maakindustrie in België. Met een groep van ervaren ingenieurs en ondersteunende expertise, ondersteunen ze de verdere groei en belangen van de industrie. Sirris is ook partner in Madedifferent.be, en Factories of the Future. Deze drie projectn vormen samen een uitgebreid platform voor ondersteuning van de Vlaamse maakindustrie. Met meer Sirris is het collectief centrum van en voor de technologische industrie. Aan Belgische bedrijven die willen innoveren, biedt zij drie belangrijke troeven: een jarenlange ervaring en brede expertise in uiteenlopende sectoren, een hightech testinfrastructuur verspreid over het land en een uitgebreid partnernetwerk. Hiermee helpt zij spelers in de Belgische industrie om de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei. Sirris zal binnen het project de interesse en belangen van de Belgische productiebedrijven vertegenwoordigen, en relevante meerwaarden voor de doelgroep communiceren.

Adviesraad en Project - ondersteuners:


User group 3IF WEBSITE LOGOS2
 

PWC, vertegenwoordigd door Steven Ackx, Partner and Filiep de Wolf, Managing Partner
Control & Protection, vertegenwoordigd door Wim Tindemans, Industrial Control Systems- & Industrial Control Security expert
Egemin Automation, vertegenwoordigd door Arnoud den Hoedt, divisiemanager Automation
Toreon, vertegenwoordigd door Sebastien de Leersnyder, CEO and Dieter Sarrazyn, Managing Consultant, Industial Control Systems & Security Expert
Trasys, vertegenwoordigd door Adele Foletti, Director
KU Leuven - COSIC, vertegenwoordigd door Dave Singelee, Research Manager
Electrabel - GDF Suez, vertegenwoordigd door Roland Jacobs

Werkt u binnen een Vlaams productiebedrijf en bent u geinteresseerd in het project? Sluit u aan bij de 3IF Gebruikersgroep!

Een van de voornaamste doelen van het 3IF project is om Vlaamse productiebedrijven te laten profiteren van de mogelijkheden die Industrieel Internet biedt. U bent natuurlijk van harte welkom om deel te nemen in de activiteiten, en te profiteren van de projectresultaten. Nog beter sluit u zich aan bij de 3IF Stuurgroep, de groep van productiebedrijven die gevraagd en ongevraagd input levert aan de projectpartners, mede sturing kan geven aan het project, en ervoor waakt dat de belangen van de productiebedrijven blijven gewaarborgt.

Wil u meer weten over de meerwaarde van 3IF richting Vlaamse productiebedrijven, en de mogelijkheden om plaats te nemen in de Gebruikersgroep? Meldt u aan via email op gebruikersgroep at 3if.be.

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter