• icon industriĆ«le automatisatie
  • icon industriĆ«le automatisatie
image
image

LSEC is een Europese vereniging zonder winstoogmerk, gevestigd in Vlaanderen. De organisatie is gericht op de transitie van organisaties naar het gebruik van internet technology voor veilige bedrijfsdoeleinden. De organisatie bestaat al meer dan 14 jaar, en heeft een achtergrond in productiebedrijven sinds meer dan zeven jaar. LSEC bouwde een reeks van transformatie workshops om bedrijven te gidsen en ondersteunen bij hun evolutie van traditionele productie-omgevingen naar geconnecteerde platformen op basis van internettechnologie. LSEC ondersteunt de Informatie- en Communicatie Technologie industrie met advies, though leadership, ideeën en strategieën over uitdagingen gerelateerd aan de uitdagingen van veranderingen in traditionele manufacturen. De organisatie gids bedrijven naar opportuniteiten voor verdere innovatie. 

LSEC is actief in verschillende locale en internationale projecten waarbij innovatie ontwikkelinge en ondersteuning naar bedrijven centraal staan. 

Met een specifieke focus naar Internet of Things (IoT) organiseerde LSEC verschillende activiteiten, waarbij gezocht werd naar de uitdaging van beveiliging van industriële netwerken. De industriele samenwerking tussen operatoren, beveiligingsbedrijven, publieke organisaties en onderzoeksinstellingen kwam het project ACDC tot stand, waarbij meer dan 28 partners doorheen Europa op een industriële wijze kritische informatie aan mekaar bezorgen, gerelateerd aan bedreigingen en het identificeren van acties om met die bedreigingen overweg te kunnen. 

 

www.leadersinsecurity.org 

 

Contactpersonen : 

Wim Stoffelen : wim at 3if.be

Ulrich Seldeslachts : ulrich at @3if.be

Kurt Liessens : kurt at 3if.be

 

 

 

Zoeken in Kennisdatabank

3IF on Twitter